Kanoottipoolon kesäleiri

Leirin ajankohta on pe 9.7 – su 11.7.2021 klo: pe 17.00 – su 17.30.

Leirin tarkoituksena on koota kanoottipooloporukka pitkästä aikaa viikonloppuleirille. Leirillä harjoitellaan perustaitoja, mutta myös taktisia asioita. Lisäksi vietetään aikaa yhdessä ja samalla voidaan vaikka suunnitella tulevia ulkomaanpelimatkoja. Mukaan voivat osallistua myös valmennuksesta ja kanoottipoolon seuratoiminnasta kiinnostuneet henkilöt. Kanoottipoolon valmennuksesta kiinnostuneet saavat koulutusta ja toimivat valmentajien apuna leirillä.

Leirin teemana on tänä vuonna: reagointi, ennakointi ja nopeus.

Tarkempi ohjelma julkaistaan ilmoittautumisen päättymisen jälkeen, mutta se mukailee vuoden 2020 leirin ohjelmaa. Leirillä osallistujat tullaan jakamaan kahteen tasoryhmään. Valmentajina leirillä toimivat Jerry Mansner ja Kasper Peterzens.

Leirin hinta on 40 euroa, joka laskutetaan leirin jälkeen. Maksu sisältää ruokailut (la lounas, la päivällinen, su lounas) sekä grillattavat la iltana.

Ilmoittautumiset lomakkeen kautta viimeistään 30.6.2021. Paikkoja leirille on 24.

Koronavirustilanne tulee aiheuttamaan meille monenlaisia haasteita. ​Ensimmäinen ja ehdoton vaatimus on, että kukaan, korostan ei kukaan, osallistu leirille, jos on flunssassa tai kokee flunssan kaltaisia oireita. Myös epäily virukselle altistumisesta on otettava vakavasti. Tutustu THLn ohjeisiin. Leirillä noudatetaan yleisiä hygieniaohjeita (mm. käsi- ja yskimishygienia) ja turvaväliä.

Majoitus tällä leirillä hoidetaan omatoimisesti. Suosittelemme ainakin Laajista (Laajis.fi) jossa on edullisia huoneita. Varmista että voit perua majoituksen kuluitta. Meloiloa Ry tai liitto ei vastaa kustannuksista, joita leiriläisille aiheutuu, jos leiri joudutaan perumaan lyhyelläkin (2 vrk) varoitusajalla. Leirintä kentän vieressä on kielletty, eikä valitettavasti ole osoittaa toista telttailupaikkaa Jyväskylästä tällä hetkellä.

Osallistujan peruutus. Jos koet vaikka 36 h, 12 h tai 10 min ennen matkalle lähtöä flunssan kaltaisia oireita, epäilet koronavirustartuntaa tai altistumista, ​peruutus tulee ehdottomasti tehdä. Peruutuksesta on hyvä ilmoittaa, mutta tärkeintä on, ettet osallistu leirille missään muodossa. Olemme budjetissa varautuneet viime hetken peruutukseen, joten kuluja ei ole tulossa peruuttaville.

Leirin peruuttaminen. Leirin järjestäjä pidättää oikeuden peruuttaa leiri todella lyhyellä varoitusajalla, esimerkiksi valmentajien sairastumisen tai muuttuvan koronavirustilanteen vuoksi.

Lisätietoja:

Antti Löppönen

antti.ej.lopponen(at)gmail.com

Lisätietoja:
Antti Löppönen
antti.ej.lopponen@gmail.com

Nummela-tammipoolo 2019

Kanoottipoolon Suomi-cup 2018-2019 Osaturnaus 3  Kisa on II-divariturnaus kaiken tasoisille  pelaajille.  Turnaukseen voi tulla myös vajaalla joukkueella, pelaajia voi lainata muista joukkueista.
Kilpailukutsu

 

Kanoottipoolon SM-kilpailu

SM-viikko 4-7.7.2019 Vantaalla

SM-viikko on Suomen Olympiakomitean järjestämä urheilun monilajitapahtuma, jossa neljän päivän aikana tuhannet urheilijat kilpailevat lajiensa SM-mitaleista.

Linkki tapahtumaan

SM-viikko, kanoottipoolo

SM-viikko
SM-viikko on urheilun monilajitapahtuma, joka kokoaa lähes 20 lajin edustajat Vantaalle kisaamaan SM-mitaleista. Kanoottipoolon SM-kisat pelataan Vantaan Kuusijärvellä.