Suomi meloo ja soutaa -päivä

Olenmeloja -tiimi osallistuu Suomi meloo ja soutaa päivään tutustumalla ohjatusti Helsinkiin mereltä käsin. Tiimin vetäjänä Melonta- ja Soutuliiton  melontakouluttaja.  Osallistujat arvotaan Fb – ja Instagram-arvonnoissa. Tule mukaan ja osallistu arvontaan olenmeloja Fb-sivulla tai Instagramissa @olenmeloja.

Kiiminkijokimelonta 12.6.

Kiiminkijokimelonta kajakeilla ja kanooteilla Kiimingin Alakylästä Toivolan rannasta Maakiseen Martinniemeen Kurtinhautaan. Haukiputaan Kirkon rannasta voi liittyä klo 16 mukaan viimeiselle 5km matkalle myös veneillä nauttimaan Matka Maakiseen Martinniemeen -kulttuuriohjelmasta.

Järjestäjänä toimii Kiiminkijoki ry, tapahtuman vetäjänä pitkän linjan meloja Melontaohjaaja Anita Valkama. Tapahtuman järjestäjällä on vastuuvakuutus.

Lähtö Alakylästä Nuorisoseura Toivolan rannasta, Venekoskentie 13, kokoontuminen klo 9:00.

Matkalla on sekä virtaavaa vettä, pientä koskea, että suvantoa. Virta auttaa mukavasti reilun 30km melontamatkaa. Päivän aikana pidetään kaksi kunnon taukoa, toisella tauolla n. klo 13.30 keittolounas.

Melontapäivän hintaan 40 € kuuluu opastus- ja turvapalvelut vesillä, lohikeitto, kahvit, sekä päivän päätteeksi kyyti takaisin lähtöpaikalle.
Tapahtuman järjestelyissä otetaan huomioon paikalliset koronarajoitukset.

Osallistujilta toivotaan melonnan perustaitojen hallintaa.

Pohjolan Kanootti vuokraa tapahtumaan kalustoa 10€/hlö.

Ilmoittautuminen 8.6.2021 mennessä lomakkeella https://forms.gle/K1BsiKfBMR871i3Y6

Lisätietoja info@kiiminkijoki.fi tai anita.valkama@gmail.com

Tulvamelonta ja -soutu

Elävä Iijoki järjestää tulvamelonnan ja -soudun lauantaina 22.5. klo 10 alkaen Taipaleenharjulla Pudasjärvellä. Kokoontuminen klo 10 Taipaleenharjulla, josta lähtö vesille ihmettelemään kevään tulvavesiä. Tarkempi kokoontumispaikka ilmoitetaan osallistujille lähempänä. Edetään yhdessä ja katsellaan tulvan vaikutuksia järvillä edeten. Pidetään evästauko, yhdistys tarjoaa kahvit nuotion äärellä. Paluu lähtöpaikalle noin klo 16.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

anita.valkama@gmail.com

Elävän Iijoen melonta ja soutu 2021

Elävä Iijoki ry järjestää melonta- ja soututapahtuman 28.6.-3.7. Matkaan lähdetään Taivalkosken Jokijärveltä ja retki päättyy Pudasjärven Kipinään. Matkaa kertyy yhteensä noin 160 kilometriä. Matkan varrella näet ja koet jylhät Koillismaan sydänmaat, perinteiset jokivarsikylät ja Iijoen virtaavan veden lukuisine nivoineen ja koskineen.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset