43. Pirkan Soutu

Suomen suurin kaupunkisoututapahtuma Pirkan Soutu Tampereen Pyhäjärvellä. Matkojen pituudet ovat 35 kilometriä kirkkovenesarjoissa, joissa reitti kulkee Tampereen Hatanpäältä Nokian Luodon saarelle ja takaisin. Pienveneet ja melontasarjoissa matkana on 25 kilometriä ja reittinä Selkäsaaren kierto kahdesti. Katso tarkemmat tiedot tapahtuman nettisivuilta ja ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoja

Alanteen Soutu

Perinteinen 12 km reitti, kahdesti Kirkko- ja Leipäsaari vastapäivään kiertäen.
Ilmoittautuminen paikan päällä viim. tunti ennen starttia. os maksu 20 e / hlö.
Kaikki pienvenesarjat.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Tulvamelonta ja -soutu

Elävä Iijoki järjestää tulvamelonnan ja -soudun lauantaina 22.5. klo 10 alkaen Taipaleenharjulla Pudasjärvellä. Kokoontuminen klo 10 Taipaleenharjulla, josta lähtö vesille ihmettelemään kevään tulvavesiä. Tarkempi kokoontumispaikka ilmoitetaan osallistujille lähempänä. Edetään yhdessä ja katsellaan tulvan vaikutuksia järvillä edeten. Pidetään evästauko, yhdistys tarjoaa kahvit nuotion äärellä. Paluu lähtöpaikalle noin klo 16.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

anita.valkama@gmail.com

Elävän Iijoen melonta ja soutu 2021

Elävä Iijoki ry järjestää melonta- ja soututapahtuman 28.6.-3.7. Matkaan lähdetään Taivalkosken Jokijärveltä ja retki päättyy Pudasjärven Kipinään. Matkaa kertyy yhteensä noin 160 kilometriä. Matkan varrella näet ja koet jylhät Koillismaan sydänmaat, perinteiset jokivarsikylät ja Iijoen virtaavan veden lukuisine nivoineen ja koskineen.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset